Teamet

Jeg er CEO og ejer af Enggaarden hvor familien, som består af tre generationer, stortrives med vores uddannelsested Skolen for Akademisk Ridekunst. Gården siges at være fra 1700 tallet placeret i den smukkeste natur. I disse rammer er drømmen at skabe en oase hvor heseteelskere kan få ro og fred til at træne og ride hestene.


Min drøm om at starte en rideskole gik i opfyldelse i 1990, hvor vi overtog Enggaarden. Lige fra begyndelsen, var det et ønske for mig, at finde en rideform, hvor træning og uddannelse af rytter og hest, var logisk og kunne foregå på en human måde og hvor der ikke blev gået på kompromis med dyrevelfærd.


Efter mange års søgen fandt vi i 2001 frem til Bent Branderup og Akademisk Ridekunst. Som navnet siger, er det en Akademisk uddannelse, en uddannelse hvor ryttere uddannes i et korrekt sæde og hjælpere så både hest og rytter ender med at tale samme sprog. Vi er hele tiden under videre uddannelse og holder os opdateret for at kunne

opnå bedre forståelse for hestes bevægelsesapparat, smidighed og balance of ikke mindst hestens psyke.

Ligeledes ligger det mig meget på sinde, at Enggaarden er et sted, hvor alle ligesindede er velkommen og hvor den gyldene regel er i højsæde : Behandl den anden, som du selv ønsker at blive behandlet. 


Telefon: Phone: 20 41 31 94

Michelle Wolf

Mit navn er Michelle Wolf. Jeg har redet, siden jeg var 10 år gammel. I 1990 startede min mor rideskolen i Hornbæk, efter at vi var flyttet dertil. I januar 2001 var vi på vores første clinic hos Bent Branderup, og vi har aldrig set os tilbage siden.

Takket være støtten fra min mor *Susanne Lanciai, har jeg haft fornøjelsen af at lære fra mange forskellige undervisere fra 1990-2001. De har alle spillet en meget vigtig rolle i mine unge år. I 2001 havde jeg det privilegium og den ære at arbejde på Miguel Barrionuevos gård i Malaga.


Siden jeg blev introduceret til AAR i 2001, har det været en konstant læringsproces. Hver dag stræber jeg efter at lære og forstå mere.

Hver hest og hver elev har formet og udviklet mig til den, jeg er som træner, og hver eneste af dem har inspireret mig til at søge et højere og lettere niveau af kommunikation, og det er jeg meget taknemmelig for.

For hver ny elev og hest genopdager jeg kunsten at ride på ny.

Kommunikation er den højeste form for kunst. Gennem den kan man skabe og udvikle forståelse. At føle sig forstået og at forstå, uanset om det er fra et heste- eller et menneskeperspektiv, og uanset hvilket niveau hesten eller eleven befinder sig på, spiller en meget afgørende rolle i min undervisning.


🎓2003 Knight Test

🎓 2007 & 2013 Piaffe Test

🎓 2017 Levade Test

🎓 2023 Bending Of The Haunches Test

🎓 Licensed Bent Branderup Trainer ®️


Telefon: 20 41 06 08

Sandra Larsson


Jeg hedder Sandra og er ansvarlig for rideskolen og staldene på Enggaarden. Jeg har været vild med og fascineret af heste, siden jeg var helt lille. Jeg begyndte at ride, da jeg var 9 år, til min mors store skræk (jeg faldt meget). Men alligevel fik jeg min første pony, Katrine, da jeg var 10 år gammel.


Min uddannelse som staldchef startede i 1991 og omfattede en praktikplads i Danmark efterfulgt af en skoleuddannelse, en praktikplads i Schweiz og her på Enggaarden. Og jeg er her stadig.


Hvor heldig er jeg, at jeg har fundet denne hesteoase? Jeg har det privilegium at arbejde for en fantastisk chef og et fantastisk team, hvor vi altid har og støtter hinanden i vores op- og nedture.


Og lad mig ikke glemme hestene. Hver eneste af de heste, jeg har kendt og arbejdet med i alle disse år, har været min lærer. Jeg har lært så meget af dem, og jeg lærer stadig. Er det ikke fantastisk? Det stopper virkelig aldrig, hvis vi lytter og åbner øjnene! Uanset om det er at ride, træne fra jorden, strigle, føre dem eller være sammen med dem på folden. Eller måske tage en kop kaffe i boksen...


🎓 Squire Test

🎓 Groundwork & Longe Test

🎓 Advanced Squire Test


Telefon: 29 61 65 28